LIKOVNI KONKURS CRTEŽOM DO SREĆE

Srbija

Povodom obeležavanja 30 godina rada i izrade humanitarnog kalendara, Roma Company organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Crtežom do sreće“, u kojem pravo učešća imaju predškolska deca i učenici osnovnih škola iz čitave Srbije. Mališani, mogu da iskažu svoju kreativnost na način koji odaberu, bilo kojom likovnom tehnikom, i da time pomognu Leni Janković, osmogodišnjoj devojčici koja boluje od retkog obilka spiralno mišićne distrofije, ali i da osvoje vredne nagrade!

Nagradni konkurs je otvoren do 12. oktobra 2021. godine i organizuje se u svim školama i predškolskim ustanovama u Srbiji, na jednu od izabranih tema – „Moj dom“: Prolećne čarolije u mom domu / Moj dom u jarkim bojama leta / Sve boje jeseni mog doma / Zimska čarolija u mom domu.

Za svaki pristigli rad na email: nagradni.konkurs@roma.rs do 12. oktobra 2021. godine, Roma Company će donirati 100 RSD u humanitarne svrhe Fondaciji NORBS plus za nabavku aparata – Cough Assist (aparat koji pomaže prilikom iskašljavanja), koji će maloj Leni omogućiti lakši i bezbrižniji život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *