KRAGUJEVČANIN JOVAN SAVIĆ OSVOJIO PRVO MESTO

Muzika Srbija

Nagrade na  Neoplanta “Široooko” muzičkom konkursu

Glasovi publike i stručni žiri odlučili su o pobednicima Neoplanta „Široooko“ muzičkog konkursa, među više od šezdeset prijavljenih učesnika. Prvoplasirani Jovan Savić osvojio je 1000 evra i priliku da se predstavi na nacionalnoj televiziji.

Jovan Savić

Kompanija Neoplanta već decenijama svojim proizvodima osvaja naša čula – čulo mirisa, ukusa i vida. Ovoga leta, osvojila nam je i čulo sluha, već dobro poznatom pesmom „Široko“ koju je za njih komponovala grupa „Apsolutno romantično“.

Prepoznatljivi taktovi postali su zaštitni znak Neoplantine trpeze, jer zalogaji natenane najbolje idu uz muziku. U želji da se „Široko“ još šire čuje i da pruži podršku muzičarima u razvoju njihove kreativnosti i karijere, Neoplanta je organizovala muzički konkurs. Više od šezdeset prijavljenih učesnika pokazalo je talenat izvođenjem pesme „Široko“.

Najbolji na konkursu, Jovan Savić, samostalno je izveo numeru, ali nije je samo otpevao, već je i odsvirao nekoliko instrumenata i tako na njemu svojstven način dočarao pesmu. Drugoplasirani Đorđe Denić je plenio glasom i kreativnim spotom. Treće mesto je osvojio bend „Liđi i tamburaši“, koji su neraskidivom vezom violine i tambure doneli prepoznatljive zvuke ravnice.

Liđi i tamburaši – treće mesto

“Sa velikim zadovoljstvom zahvaljujemo svima koji su učestvovali, izuzetno nam je drago zbog velikog broja pristiglih prijava, što pojedinaca i sastava koji su pokazali svoju kreativnost i muzikalnost. Neoplanta će nastaviti da ulaže u talente i prave vrednosti. Čestitamo najboljima, a posebno nam je drago što će pobednik Jovan Savić, osim novčane nagrade dobiti i priliku za jedan zajednički TV nastup sa grupom “Apsolutno Romantično”, naglasila je Andrea Stanimirović, član žirija i brend menadžer Neoplante.

Piše Vladan Keljević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *