ZDRAVKO ČOLIĆ U KRAGUJEVCU 4.SEPTEMBRA

Kragujevac Srbija Umetnost

Koncert Zdravka Čolića u prostoru “Kneževog arsenala” u Kragujevcu biće održan 4.septembra u 20:00 sati.

Koncert najveće muzičke zvezde sa ovih prostora, Zdravka Čolića u Kragujevcu je planiran za 19. jun, ali, zbog najave nadležnih da će tek od 21. juna doći do relaksiranja mera, čime će tek tada biti omogućeno održavanje muzičkih događaja sa velikim brojem posetilaca, koncert je pomeren za 4.septembar.

Kragujevčanima i brojnoj publici koja se očekuje iz drugih delova Srbije i čak regiona potrebno je još samo malo strpljenja do 4. septembra i istinskog muzičkog spektakla, jer će prisustvoati izvođenju neverovatanog niza bezvremenih hitova pevača svetskog glasa u “Kneževom arsenalu”, vizuelno jedinstvenom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka.

Na svega nekoliko stotina metara od centra Kragujevca, publika će moći da uživa u letnjem koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su “Jedna zima sa Kristinom”, “Zvao sam je Emili”, “Ti si mi u krvi”, “April u Beogradu”, “Pjevam danju, pjevam noću”, “Pjesmo moja”, “Stanica Podlugovi”, “Čija je ono zvijezda”, “Okano”, “Moja draga”...  

Sve do sad kupljene ulaznice (sa datumima 20. jun i 22. avgust 2020. odnosno 19. jun 2021.) ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 4. septembra u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karte su RASPRODATE! Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac i Music Store-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *