ZA LEČENJE KAGUJEVČANKE ANE MILETIĆ HITNO POTREBNA POMOĆ

Crna Gora Humanitarne akcije i NVO Kragujevac Srbija Svet Zdravlje

Kragujevčanka Ana Miletić suočena je sa teškom bolešću. Dijagnostikovan joj je Gliobastom multiforme 4. stepena ( jedan od najsmrtonosnijih tumora ) i bitku sa ovom opakom bolešću ipak ne može da nastavi u Srbiji.

Sve mogućnosti lečenja u našoj zemlji su iskorišćena i jedina šansa za izlečenje sada je put u Tokio u čemu joj je pomogla naša ambasada što se tiče administracije.

Ana ima zloćudni tumor mozga, ali i 92 odsto šanse za izlečenje ako što pre ode u Japan, za odlazak joj je potrebno 400.000 evra i taj novac je potrebno prikupiti vrlo brzo.

– Četrdesetogodišnja Kragujevčanka je operisana na neurohirurškoj klinici u Beogradu 17. juna ove godine. U toku su hemio i radio terapije i više ne postoje u Srbiji druge opcije lečenja. S obzirom na to da se radi o vrlo agresivnom tumoru, vreme je od neprocenjivog značaja, a neophodno je da nakon sprovedene terapije u Srbiji, nastavi lečenje u Japanu, gde je njena porodica već uspostavila kontakt sa prof. Minoru Tanakom, preko naše ambasade u Tokiju, na Univerzitetskoj klinici u Tokiju, gde se primenjuje inovativna terapija lekom delytact .

Svako ko želi da pomogne ovoj mladoj ženi da pobedi opasnu bolest, može da uplati novac u skladu sa mogućnostima na dinarski račun:

160-6000001421741-13

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *