VELIČKOVIĆ: PRAVIM PRISTUPOM DO TRIJUMFA NA KRAJU POLUSEZONE

Kragujevac Sport Srbija

Nakon pretrpljenog poraza u Vrbasu pre dve nedelje, rukometašice Radničkog očekuje poslednji susret jesenjeg dela prvenstva Arkus lige u kome imaju priliku da trijumfom stave tačku na ovaj deo ligaškog takmičenja. O protekloj utakmici i očekivanjima pred susret sa ekipom RK Beograd viđenje je iznela bek KragujevčankiTeodora Veličković:

U duel sa Vrbasom smo ušle bez opterećenja i ispostavilo se da nam taj pristup nije doneo željeni rezultat. Ne želimo da se vraćamo na njega, prošlo jei dosta vremena, izvukle smo određene pouke kako nam se takve greške ne bi ponovile u daljem toku takmičenja. U svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno fokusirane, bez da potcenimo bilo kog protivnika i da takvim pristupom olakšamo sebi u cilju osvajanja bodova.

Prošle su dve ipo nedelje od tog susreta. Da li ste uspele da se regenerišete, odmorite i spremite za naredni duel?

Nakon tog duela smo imale kratku pauzu koju smo iskoristile i da se psihički odmorimo, kako od tog susreta, tako i prethodnih koje smo igrali u ritmu sreda-nedelja u poprilično oslabljenom sastavu. Imale smo sasvim dovoljno vremena i za odmor i za nastavak treninga i priprema za ono što nas očekuje do kraja jeseni.

Ono što vam sledi je utakmica sa mladom i poletnom ekipom RK Beograd, sa kojimaste se sastajale i u Super B ligi.

Ekipa Beograda je najmlađa u Arkus ligi, ali nas ta činjenica neće zavarati, jer su u dosadašnjim utakmicama pružile dobre partije i svakom rivalu su zadavale dosta muka. Svesni smo protiv koga igramo, Beograđanke u svom sastavu imaju određen broj juniorskih i kadetskih reprezentativki Srbije željnih igre i dokazivanja. Imale smo dve nedelje na raspolaganju da se kvalitetno spremimo, napravimo taktiku i ako utakmici pristupimo stopostotno angažovano, smatram da ćemo trijumfom završiti ovaj deo sezone i u drugi deo ući sa većim ambicijama i očekivanjima, zaključila je ubojiti bek Teodora Veličković.

Susret poslednjeg, 11. kola Arkus lige za žene je na programu u nedelju 5.decembra sa početkom u 20 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *