REKONSTRUKCIJA IGRALIŠTA U BAGREMARU

Kragujevac Sport Srbija

Počeli radovi na rekonstrukciji sportskog igrališta u Bagremaru.

Početak radova na rekonstrukciji i obnavljanju otvorenog igrališta za male sportove u naselju Bagremar obišao je član Gradskog veća za sport Predrag Stevović . Reč je o igralištu koje je postavljeno pre više od deset godina ali do danas nije završeno, niti su postavljene konstrukcije za male sportove.

U prethodnom periodu ovo naselje bilo je neopravdano zapostavljeno iako je jedno od najstarijih i najvećih kragujevačkih naselja. Sugrađani ovog dela grada su veoma dobro organizovani i svojim trudom, radom i akcijama sređuju svoje naselje što je za svaku pohvalu. Ali, grad Kragujevac ne sme da dozvoli, ne samo u ovom naselju već u bilo kom drugom, da se stvari od opšteg značaja za građane odvijaju bez planiranja i podrške grada. Upravo da bismo pokazali istrajnost i upornost u nameri da sportsku infrastrukturu podignemo na viši nivo, grad u skladu sa planovima uređuje igrališta za male sportove. Danas počinje rekonstrukcija igrališta u Bagremaru i nadam se da ćemo za desetak dana doći na otvaranje i predaju igrališta sugrađanima, rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Pod pokroviteljstvom grada radove na rekonstrukciji igrališta u Bagremaru izvodi Šumadija d.o.o. Osim postavljanja konstrukcije za male sportove sa mrežama, obeležavanja terena, biće postavljenje zaštitne čelične mreže iza golova, postavljene tribine. Nakon završetka radova na igralištu planirana je rasveta, a prema rečima Stevovića sledeće na listi prioriteta je sređivanje dečijeg igrališta u ovom naselju, siguran sam da će stanovnici Bagremara biti zadovoljni i da će prepoznati našu nameru da svaki deo grada dobije svoje sportsko igralište.

Press centar gradske uprave Kragujevca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *