REKONSTRUISANO IGRALIŠTE NA PIVARSKOM SKVERU

Kragujevac Sport Srbija

Rekonstruisano igralište za male sportove na Pivarskom skveru.

Ovo je jedna od kontinuiranih akcija koje grad Kragujevac sprovodi, gde snažno, motivisano, posvećeno, radimo na podizanju sportske infrastrukture u našem gradu.U svim naseljima imate ovakvih otvorenih igrališta za koja su naši sugrađani emotivno vezani. Na njima su odrastale i odrastaju mnoge generacije koje ovde obično imaju i prvi kontakt sa sportom – kazao je Predrag Stevović.

Vrednost radova je 400 000 dinara sa PDV-om. Posao je poveren preduzeću Šumadija d.o.o“ koje je odradio kompletnu rekonstrukciju ograde, zamenu dotrajalih košarkaških konstrukcija i oslikavanje terena. Ovo je samo jedno od igrališta u gradu koja se trenutno uređuju,u različitim delovima grada.

Podizanje sportske infrastrukture u Kragujevcu je u punom zamahu. U narednih mesec dana biće završena rekonstrukcija streljane u klubu „Čika Mata“,u hali Jezero. U narednih sedam dana, prvi put će u Kragujevcu biti otvorene veštačke stene u OŠ „Jovan Popović“, gde će naši sugrađani dobiti mogućnost da se rekreativno ili profesionalno bave sportskim penjanjem.

Nije normalno da naši sugrađani odlaze na treninge u druge gradove jer nemaju uslove za treniranje u svom gradu. Da li su u pitanju rekreativci ili profesionalni sportisti, naš grad treba da ponudi najbolje moguće uslove i na tome ćemo intenzivno raditi u narednom periodu – rekao je Stevović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *