PROJEKTI OD JAVNOG INTERESA

Kragujevac Srbija

Za projekte od javnog interesa izdvojeno milion dinara Predstavnici 11 udruženja potpisali su danas Ugovore o finansiranju ilisufinansiranju projekata u oblastima od značaja za Grad Kragujevac za 2021. godinu. Zvaničnom potpisivanju ugovora u zgradi Skupštine grada, prisustvovao je DušanAleksić, član Gradskog veća za obrazovanje.

Za projekte od javnog interesa za grad Kragujevac iz budžeta grada opredeljeno je milion dinara. Na konkurs Gradske uprave za društvene delatnosti prijavilo se 19 udruženja, a odobrena su sredstva za 11, projekta iz različitih oblasti.

Za realizaciju programa/projekata od javnog interesa, između ostalih, uz podršku sredstava iz budžeta grada realizovaće i udruženja: Univerzitetski sportski savez Kragujevca, Studentska asocijacija Kragujevac, Udruženje Srce za Šumadiju, Dobrotvorno udruženje “Kolo srpskih sestara”, Udruženje ratnih i mirnodopskihvojnih invalida grada Kragujevca, Udruženje srpsko-rumunskog prijateljstva RiznicaLužnice, Udruženje potomaka ratnika Srbije 1912-1920 „Vojvoda Radomir Putnik“Kragujevac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *