POBEDNIK ARENA BIZNIS SPORT LIGE EKIPA UVS 193

Kragujevac Sport Srbija

obednicima KUP-a Arena sport lige u malom fudbalu, ekipi UVS 193, zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović uručio je pehar, a najboljim sportistima rekreativcima, učesnicima lige uručio je medalje. Učesnici kupa, ekipe gradskih i privatnih preduzeća zadnjih godinu dana na terenu Sportskog centra Arena u Velikom Polju, odmeravali su snage. Od ukupno 18 ekipa u finalnoj utakmici za pehar borile su se ekipe privatne kompanije Behis Osiride i UVS 193, ekipa Uprave za vanredne situacije.

Grad Kragujevac će uvek biti uz sve one manifestacije koje promovišu zdrav život, fer plej i bavljenje sportom. Ovo su ljudi koji vole sport, vole da igraju fudbal i spremni su da brane boje svog kolektiva i budu svojevrsni promoteri zdravih stilova života. Mislim da je pobednik svaka od ekipa koje su učestvovale, rekao je zamenik gradonačelnika Momčilović, čestitao pobednicima i svim učesnicima poželeo još mnogo sportskih turnira koje će grad uvek podržati.

Pobednici kažu da je konkurencija od početka bila dobra i da su ekipe sve više ulazile u formu i bolju igru, ali na kraju neko mora da pobedi, kaže Vladan Vranić, kapiten UVS 193. Prava pobeda će biti da takmičenje nastavi da se održava i ubuduće a pobednički sastav UVS 193 učestvuje i na drugim takmičenjima.

Arena sport liga održava se drugu godinu zaredom i do sada je okupila oko tridesetak firmi, kaže Marko Popadić, organizator turnira. Ove godine 18 ekipa privatnih i javnih preduzeća iz Kragujevca, borili su se za mesto pobednika. Zbog epidemiološke situacije i poštovanja propisanih protivepidemijskih mera liga  KUP je trajao duže nego što smo planirali ali smo ostavrili naš krajnji cilj a to su druženje, zdravlje i bavljenje sportom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *