KRAGUJEVAC PO MERI MLADIH

Kragujevac Srbija Svet

Povodom Međunarodnog dana mladih gradonačelnik Nikola Dašić uputio je čestitku u kojoj se pored ostalog kaže:

“Međunarodni dan mladih samo je jedan od 365 dana u godini koji je Kragujevac posvetio mladosti. Vi ste naša budućnost i zato smo svu svoju energiju i znanje usmerili ka jednom cilju, a to je Kragujevac po meri mladih.

Učinićemo sve da Kragujevac kao univerzitetski centar ovog dela Srbije postane dobro mesto za život. Grad u kojem po završetku školovanja nalazite posao i zasnivate porodicu. Želimo da napredujemo u skladu sa vašim željama, idejama i potrebama i dastvaramo ambijent u kome su mladi u fokusu. Prepoznali smo vaš potencijal u društvu i zato je za nas svaki dan – Dan mladih. Vi ste izvor ideja, inovacija i entuzijazma koje podržavamo kroz rad Kancelarije za mlade. Na taj način kreiramo male korake. Pružamo podršku, pokrećemo i sprovodimo aktivnosti čiji je cilj pobošanje položaja mladih u društvu. Imate mogućnost da pokažete i dokažete šta znate i umete kako bi naš grad učinili posebnim.

Vi ste najveći resurs ovog društva i naša pokretačka snaga i zato zajedno stvaramo Kragujevac po meri mladih , navodi gradonačelnik Dašić u čestitki mladima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *